Siirry pääsisältöön

Hankkeesta julkaisuksi: Savonian artikkelit

Vinkkejä kuinka teet helposti hankkeestasi julkaisuja

Savonia-artikkelit

Blogit ovat suosittuja kanavia tiedon jakamiseen eri alojen osaamisesta. Savonialla on yksi koko henkilökunnan julkaisualustaksi tarkoitettu blogi Ihmisiä, ilmiöitä ja innovaatioita Savoniasta. Blogikirjoituksia kutsutaan Savoniassa Savonia-artikkeleiksi. 

Vaikuttavuuden tehostamiseksi viestintä jakaa Savonia-artikkeleita edelleen myös muissa kanavissa. Tagien avulla ne voidaan linkata myös eri sivuille Savonian verkkosivukokonaisuudessa. 

Ihmisiä, ilmiöitä ja innovaatioita Savoniasta -sivulla on toimituskunta, johon kuuluvat viestinnästä Anne Heikkinen, Klaudia Käkelä ja kirjastosta Anu Räty-Härkönen. Julkaisutoimikunta ottaa kirjoituksia vastaan osoitteessa julkaisut@savonia.fi

Kuinka artikkeli kirjoitetaan?

Savonian artikkeleiden etu on, että tyyli on hyvin vapaa. Jokainen voi tuottaa oman näköistään tekstiä. Tärkeintä on että Savonian artikkelin avulla kerrotaan Savonia-ammattikorkeakouluun liittyvistä asioista ja että kirjoittajan oma asiantuntemus välittyy lukijalle.

Tekstien pituudet vaihtelevat n. 2500 ja 3500 merkin välillä. Tekstin ei tarvitse olla ns. tieteellistä tekstiä, vaan parhaimmillaan se ottaa kantaa tämän ajan ilmiöihin ja tuo esiin myös kirjoittajan omia kokemuksia ja ajatuksia. 

Apua artikkelin kirjoittamiseen

Haluaisitko kirjoittaa mutta et oikein tiedä miten aloittaa?

Ytimekkäitä ohjeita löydät Savonian omasta hankeviestinnän käsikirjasta.

Voit aina myös kysyä neuvoja kirjoittamiseen viestinnästä: julkaisut@savonia.fi

Saavutettavuusseloste