Siirry pääsisältöön

Hankkeesta julkaisuksi: Savonian Sanomat

Vinkkejä kuinka teet helposti hankkeestasi julkaisuja

Savonian Sanomat on sidosryhmille

Savonian Sanomat on Savonian sidosryhmälehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa (huhti - toukokuussa ja marras - joulukuussa). Savonian Sanomien tarkoitus on tukea Savonian tehtävää ja visiota ja kertoa Savonian perustehtävien toteuttamisesta.

Lehti tarjoaa lukijoilleen tietoa Savoniasta ja sen toiminnasta, mielenkiintoisista tutkimus- ja kehittämishankkeista sekä koulutuksesta ja sen kehittymisestä. Lehdessä voidaan myös mainostaa Savonian omia palveluita ja koulutustarjontaa.

Savonian Sanomien painosmäärä on noin 500 kappaletta, ja sen jakelu tapahtuu Savonian asiakasrekisterin mukaisesti. Lehteä jaetaan myös Savonian kampuksille. Sähköisesti lehteä jaetaan laajalle kohderyhmälle. Sähköiset lehdet löytyvät  Savonian viestinnän sivuilta.

Savonian Sanomien ISSN on 1797-8947.

Millaisia juttuja Savonian Sanomiin voit tarjota?

Jos sinulla on mielessä asia, josta haluaisit kirjoittaa artikkelin lehteen, ole rohkeasti yhteydessä viestintäpalveluihin osoitteessa julkaisut@savonia.fi. Voit myös vinkata aiheesta, josta toivoisit viestinnän kirjoittavan jutun lehteen. Lehdellä on toimituskunta, eli myös tässä kanavassa julkaistut artikkelit oikeuttavat julkaisupisteeseen, jos sisällön osalta kriteerit täyttyvät.

Saavutettavuusseloste